TUDNIVALÓK
Bemutatkozás
Tájékoztató a vizsgákról
    Általános nyelvvizsga
    Gazdasági szaknyelv
    Nemzetközi kapcsolatok szaknyelv
A vizsgák menete
VIZSGANAPTÁR - 2018.
    2019. évi vizsganaptár
Vizsga- és egyéb díjak
Elérhetőségek, kapcsolat
SIKERES VIZSGA DÍJÁNAK VISSZAIGÉNYLÉSE
Vizsgahelyek
Gyakori kérdések
Letölthető nyomtatványok
Adatvédelmi nyilatkozatok
FELKÉSZÜLÉS
MINTAFELADATOK
    Általános nyelvvizsga
    Gazdasági szaknyelv
    Nemzetközi Kapcsolatok szaknyelv
TANFOLYAMOK
VIZSGAFELKÉSZÍTŐ KIADVÁNYOK
    Általános nyelvvizsga
    Szaknyelvi nyelvvizsga
Vizsgázóink írták
JELENTKEZÉS
VIZSGASZABÁLYZATOK
Tudnivalók a jelentkezéshez
    Online jelentkezés
    JELENTKEZÉSI LAPOK
Halasztás, visszavonás, lemondás
Speciális igényű vizsgázók
VIZSGÁZÓKNAK
VIZSGABEOSZTÁS
    PRÓBAVIZSGA BEOSZTÁS
EREDMÉNYEK MEGTEKINTÉSE
Dolgozat megtekintése, felülvizsgálat
Bizonyítvány
MUNKATÁRSAINKNAK
Vizsgáztatói oldalak
1093 Budapest, Közraktár u. 4-6. Tel: 482-7268, 482-7272   Kezdőoldal Corvinus Egyetem Levél nekünk

Tudnivalók a jelentkezésről

A jelöltek a vizsgára jelentkezési lap kitöltésével és annak a vizsgaközponthoz illetve vizsgahelyhez való eljuttatásával jelentkeznek. Ez történhet személyesen, postai úton, vagy elektronikusan a Vizsgaközpont honlapján. A jelentkezési lapot a jelöltnek ott kell leadnia, ahol vizsgázni kíván.

Vizsgára az a személy jelentkezhet, aki a vizsgára jelentkezés naptári évében betölti a 14. életévét. A nyelvvizsgára való jelentkezés nincs iskolai végzettséghez kötve.

A jelentkezési lapot jól olvashatóan, nyomtatott betűkkel kell kitölteni, a kívánt részt bejelölni. Egy jelentkezési lapon csak egy nyelvből, valamely szintjének egy típusára lehet jelentkezni. Egy vizsgaidőszakban több nyelvből vagy szintből csak szóbeli részvizsga tehető, mely szándékot a jelentkezés előtt az Ügyfélszolgálatunkon telefonon, vagy e-mailben jelezni szükséges. Egy nyelvből azonos szinten egyazon vizsaidőszakon belül csak egy alkalommal lehet vizsgát tenni.

A nyelvvizsgára jelentkezők a megfelelően kitöltött jelentkezési lapot félfogadási időben a Vizsgaközpont ügyfélszolgálatán adhatják le, vagy postán küldhetik el (ajánlva). A befizetett vizsgadíjról számlát csak a jelentkezéskor lehet kérni a honlapról letöltött számlakérő nyomtatványon, mellékelve a feladóvevény, illetve a banki átutalás másolatát.

Postacímünk: Corvinus Nyelvvizsgaközpont, 1828 Budapest 5. Pf.: 489

Felhívjuk figyelmüket, hogy a jelentkezési lapot csak a jelentkezési lapra felragasztott, eredeti csekkszelvényekkel fogadjuk el.

A szabálytalanul, hiányosan kitöltött, vagy eredeti csekkszelvények nélküli jelentkezési lapokat nem tekintjük érvényes jelentkezésnek.

Felhívjuk figyelmüket, hogy rózsaszínű postai utalványon nem fogadunk el befizetést!


Vizsgázóink a részvizsgák egyéni időpontjáról és helyéről a Vizsgaközpont honlapján kapnak tájékoztatást. Ezen túlmenően nem küldünk külön írásos értesítést.

Kérjük fogyatékkal élő vagy vallási meggyőződésük miatt egyéni elbírálást igénylő vizsgázóinkat, hogy a jelentkezés leadása előtt tájékoztassák a Vizsgaközpontot, hogy annak ismeretében tudja a központ a megfelelő lépéseket megtenni. Bővebb információ ITT olvasható.

© 2018 Corvinus Nyelvvizsga Központ