TUDNIVALÓK
Bemutatkozás
Tájékoztató a vizsgákról
    Általános nyelvvizsga
    Gazdasági szaknyelv
    Nemzetközi kapcsolatok szaknyelv
A vizsgák menete
VIZSGANAPTÁR - 2018.
    2019. évi vizsganaptár
Vizsga- és egyéb díjak
Elérhetőségek, kapcsolat
SIKERES VIZSGA DÍJÁNAK VISSZAIGÉNYLÉSE
Vizsgahelyek
Gyakori kérdések
Letölthető nyomtatványok
Adatvédelmi nyilatkozatok
FELKÉSZÜLÉS
MINTAFELADATOK
    Általános nyelvvizsga
    Gazdasági szaknyelv
    Nemzetközi Kapcsolatok szaknyelv
TANFOLYAMOK
VIZSGAFELKÉSZÍTŐ KIADVÁNYOK
    Általános nyelvvizsga
    Szaknyelvi nyelvvizsga
Vizsgázóink írták
JELENTKEZÉS
VIZSGASZABÁLYZATOK
Tudnivalók a jelentkezéshez
    Online jelentkezés
    JELENTKEZÉSI LAPOK
Halasztás, visszavonás, lemondás
Speciális igényű vizsgázók
VIZSGÁZÓKNAK
VIZSGABEOSZTÁS
    PRÓBAVIZSGA BEOSZTÁS
EREDMÉNYEK MEGTEKINTÉSE
Dolgozat megtekintése, felülvizsgálat
Bizonyítvány
MUNKATÁRSAINKNAK
Vizsgáztatói oldalak
1093 Budapest, Közraktár u. 4-6. Tel: 482-7268, 482-7272   Kezdőoldal Corvinus Egyetem Levél nekünk

Vizsgahalasztás

Ha a vizsgázó a számára kijelölt időpontban nem tud a vizsgán megjelenni, lehetősége van a vizsga elhalasztására, melynek dátumát - az aktuális vizsgaidőszakra vonatkozóan – a Vizsgaközpont közzéteszi honlapján.   A vizsgahalasztást az erre szolgáló nyomtatványon kérheti írásban (Halasztási kérelem), egyidejűleg mellékelve az 5000 Ft vizsgahalasztási díj befizetését igazoló eredeti csekkszelvényt. A halasztási kérelmet minden esetben a Vizsgaközpontba kell eljuttatni.

A halasztott vizsgát a következő vizsgaidőszakban kell teljesíteni. Vizsgahalasztás csak egy alkalommal kérelmezhető. Adott vizsgaidőszakon belül a vizsga elhalasztása, áthelyezése nem lehetséges.


Vizsgajelentkezés visszavonása

Az adott vizsgaidőszak jelentkezési határidejéig a vizsgázó visszavonhatja jelentkezését. Ez esetben a vizsgázó jogosult a mindenkori különeljárási díjjal csökkentett befizetett vizsgadíja visszatérítésére.

A vizsgajelentkezés visszavonásához szükséges formanyomtatványt (Jelentkezés visszavonása) személyesen, postai úton vagy szkennelt formában e-mailben kérjük a Vizsgaközponthoz eljuttatni. A határidő postai úton küldött visszavonás esetében a postai feladás dátumát jelenti. A visszavonás kizárólag az adott vizsgaidőszakban a vizsgázó által választott vizsgajelentkezésre vonatkozhat, részvizsgát illetve halasztott vizsgát nem lehet visszavonni.  A visszalépési nyilatkozat nem vonható vissza.


Vizsgalemondás

Vizsgalemondás az adott vizsgaidőszak első vizsganapját megelőző munkanapig lehetséges. Vizsgalemondás esetén a visszatérítés összege a befizetett vizsgadíj 50%-a.

A vizsgadíj visszaigénylő lapot (Vizsgadíj visszaigénylő lap) személyesen, postai úton vagy szkennelt formában e-mailben kérjük a Vizsgaközponthoz eljuttatni. A határidő postai úton küldött visszaigénylés esetében a postai feladás dátumát jelenti. A vizsga lemondása kizárólag az adott vizsgaidőszakban a vizsgázó által választott vizsgajelentkezésre vonatkozhat, részvizsgát illetve halasztott vizsgát nem lehet lemondani.

© 2018 Corvinus Nyelvvizsga Központ